Service och felanmälan

Obs!! Om en kran eller liknande sprungit läck och det sprutar vatten i lägenheten ska ni inte använda formuläret, ring då direkt på telefon 0221-820 28.

1.      Störningsjour 0221-82028

2.       Vid pågående brott/inbrott ring 112 samt störningsjour


Skadedjur och ohyra

Bekämpning av skadedjur sker med hjälp av Länsförsäkringar som anlitar Anticimex. Upptäcker du skadedjur i din lägenhet, förråd mm ska du utan dröjsmål kontakta Anticimex telefon 075-245 10 00. Säg att det gäller Länsförsäkringar Södermanland och berätta att du bor hos oss, Fastighetsab Ormvråken AB. Om det behövs så är vårt försäkringsnummer 66473. Informera även oss via info@ormvraken.se  så att vi får veta vilka skadedjur som finns i fastigheten. Om skadedjuren återkommer efter en sanering måste du genast ta ny kontakt med Anticimex. Om du låter bli att anmäla att du har skadedjur så kan du förlora ditt hyresavtal.


Vitvaror

Viktigt! Om du felanmäler en vitvara så måste du skicka in en bild på ”typskylten” som talar om för reparatören vilken maskin det är. Det är en liten klisterlapp med bokstäver och siffror och den kan vara lite klurig att hitta, den kan som exempel sitta bakom en låda i kylen.

Vi kan inte komma vidare med er felanmälan förrän vi fått bilden.

Formulär för service- och felanmälan

Ja
Nej


Ja
Nej

(* = obligatoriska fält)